Plata intretinere din email

Sapte pasi simplii de urmat pentru plata intretinerii direct din e-mail. Cautati email-ul primit de la administrartor in care sunteti informat ca s-a afisat intretinerea.

Plata intretinere din email

In acest material vă arăt cea mai simplă modalitate de plată a intreţinerii la bloc. Căutați unul din e-mail-urile primite de la noi prin care va informam ca s-a afișat întreținerea sau ca azi este zi de casierie. La cel care vă informează ca s-a afişat intreţinerea are si o notă de plată in ataș. In corpul e-mail-ului veți găsi câteva modalități de plata. Ne oprim la cea care spune așa:

  • pentru plata folosind un card Visa, MasterCard sau Maestro daţi click AICI

După cum veți observa cuvântul aici este albastru. Asta inseamna ca in corpul e-mail-ului daca faceți click pe cuvântul „aici” vă va redirecționa către o pagina de plata securizată. Mai departe parcurgeți pași pentru plata.

Această modalitate de plata este una din cele cateva puse la dispoziție. Noi o numim plata cu cardul din interfața de locatar. Prin apăsarea pe cuvântul „aici” se executa o redirecționare către interfața dvs de locatar direct pe fereastra de introducere a datelor de pe card. Redirecționarea se face in contul dvs de locatar. Programul va sti ca acel click vine din e-mail-ul dvs si vă identifică automat dupa adresa de e-mail. Plata este sigura întrucât la final va trebui sa introduceți codul 3DSecure primit prin SMS de la banca emitenta de card. Fără acest cod tranzacţia nu poate fi finalizată. Aşa că, ţineţi telefonul aproape.

7 pasi simpli spre finalizare plata intretinere din email

  1. Din e-mailul dvs, apasati pe cuvantul aici asa cum este indicat in imaginea de mai jos
  2. Apasati pe butonul „Plateste cu cardul”
  3. Selectati tipul de datorie pe care doriti sa o plătiţi,
  4. Sau modificati suma in casută. Mai putin este posibil, mai mult nu.
  5. Apasaţi incă o dată pe butonul albastru „Plateste cu cardul”
  6. Introduceţi datele cardului. Asiguraţi-vă că ultimele 3 cifre de pe spatele cardului sunt ţinute in siguranta si le vedeţi doar dvs. Ele trebuiesc introduse in casuta Cod securitate CVV/CVV2. Apăsaţi Finalizare plata
  7. In acest punct trebuie sa primiţi un sms cu un cod de securitate de la banca emitentă de card. Vă rugăm să introduci codul in casuţă si sa apăsaţi continuă. In acest exemplu avem Banca Raiffeisen daca dvs aveţi card de la alta banca fereasta va arata diferit in functie de emitent.
  8. Opt nu există. Aţi teminat. Sunteţi pe mâini bune. Tocmai poate aţi făcut prima plată cu cardul din viaţa dvs. Nimic nu e pierdut, totul începe de undeva. Cel mai important este când. Asta doar dvs puteţi hotărâ.
[poll id="3"]

Citeste si ...

Plata intretinere din email

Sapte pasi simplii de urmat pentru plata intretinerii direct din e-mail. Cautati email-ul primit de la administrartor in care sunteti informat ca s-a afisat intretinerea.

Citeste »
error: Continutul este protejat !!!