Parteneriat cu administratori de condominii

Pregătim în această perioadă parteneriate cu administratorii de condominii. Cei interesați se pot alătura acestui parteneriat. Doresc să vă asigur că scopul acestuia este de acela de a performa și de a oferi servicii la standardul impus de noi pentru ca dvs să performați la cel mai înalt nivel.

Pregătim un set de proceduri și protocoale care trebuiesc urmate și respectate cu strictețe. Aceste proceduri și protocoale au ca scop menținerea serviciilor la nivelul de perfomanță maxim oferind astfel un serviciu de caliate membrilor asociațiilor administrate de dvs.

Şase pasi catre succes!

Evaluăm împreună situația, stabilim planul de reorganizare, colectăm informațiile de care avem nevoie, populam softul informatic corect așa cum cere legislația în vigoare, stabilim modul de lucru, creăm proceduri și nu în ultimul rând ne asigurăm că toată lumea a înțeles noul mod de lucru și modalitățile suplimentare de plată.

Echipa noastra

Cristian Lucaci

Administrator

Director executv si fondator Cristi este o persoana pe care te poti baza, persoana care iti poate oferi viziunea de succes in administrare si mai apoi in cea de management de proprietate. In cei sase ani de business, a creat de la zero cu o viziune proprie si nealterata, propriile procedurisi modul de lucru. Este persoana care va poate da directia si ascensiunea in cariera administratorilor performanti de condominii.

Ramona Lucaci

Economist

Atunci cand viziunea administratorului nu este cea corecta din punct de vedere economic, Ramona este intotdeauna acolo sa corecteze aceste erori de directie. Este responsabila cu bugetele, are o viziune proprie critica fata de acest business. Verifca arhivele inainte ca acestea sa fie duse la tipografie pentru a fi legate si sigilate. Este partenerul ideal in afacere.

Cautam coleg/a

Administrator
de
condominii

Candidatii interesati pot trimite CV cu fotografie la adresa de e-mail office@bioframe.ro

De ce creăm acest parteneriat cu administratorii de condominii?

În perioada de creștere a afacerii am urmărit plusurile și minusurile în performanța administratorilor. Am încercat să îmbunătățim permanent metodele proprii și am învățat din greșeli. Încercăm astfel ca împreună să fim cei mai performanți și să oferim servicii la standardele impuse prin legislație și încercam să adaptăm procedurile astfel încât să îndeplnim normele legale. Am încercat să simplificăm modul de lucru să reducem timpul petrecut pentru pregătirea închiderii de lună și ne-am concentrat pe altrnative oferindu-i locatarului metode diferite de plată. Am implementat serviciul de încasare la ușă pentru persoanele vârstnice și celor care nu se pot deplasa. Punem deasemenea în cutia poștală note de plată care le oferă mebrilor transparenta de care au nevoie. Nota de plată este instumentul esențial pentru plata întreținerii prin metodele alternative pentru cei care nu au acces la tehnologie.

Celor mai tineri care stăpânesc tehnologia le-am pus la dispoziție platformă de locatar. Oferim astfel o transparență îmbunătățită. Punem în această platformă arhivă electronică și documentele în format original prin scanare sau import direct. Astfel locatarul are acces la situația fnanciar contabilă a asociației. Totodată am pus la dispoziție locatarului posibilitatea de plată cu cardul direct din e-mail sau prin platforme precum Pago.

Va punem la dispozitie tutoriale si va oferim instructajul de care aveti nevoie.

Prin cei 7 pași simpli spre plata întreținerii le oferim locatarilor posibilitatea de plata alternativa si sigura.

Vă punem la dispoziție si Cardul de locatar BioFrame personalizat si unic pentru fiecare apartament. Cu acesta locatarii pot plati întreținerea la procesatorii de plati PayPoint.

Vă oferim de asemenea personalizarea Notelor de plata si a Listelor de plata. Creăm conturi de locatar tuturor membrilor asociației. Membrii vor beneficia de toate instrumentele moderne de plată si control.

De asemenea vă arhivăm fizic şi electronic Arhiva poate fi ușor predata in baza procesului verbal de predare primire. Președintele de asociație la rândul lui o preda spre verificare cenzorului asociației. De asemenea punem la dispoziție cenzorului accesul la softul informatic in versiunea de control. Astfel își va diminua timpul petrecut pentru verificarea actelor. Va avea acces la rapoarte si le va putea personaliza pe placul lui.

Alatura-te!

Lucrand cu noi va punem la dispozitie metode moderne de lucru, proceduri si infrastructura necesara dezvoltarii actului de administrare. Deveniti astfel mai performanti.

Orar

Luni - Vineri: 9 : 00 - 17 : 00

Sambata - Închis

Locatia

410270, Oradea, Tudor Vladimirescu 89
Phone:+40 757 994 781

Email: office@bioframe.ro

error: Continutul este protejat !!!