Cardul de locatar Bioframe

Cardul este comod de purtat, îl puteți scana si in aplicațiile pentru carduri virtuale pe telefon.

Cardul de locatar Bioframe

Suntem in secolul vitezei si tehnologia ne permite sa simplificam metodele clasice de plata a intretinerii. Va prezint in acest mic material o metoda simpla de plata a intretinerii la bloc folosind Cardul de locatar Bioframe. Banii merg direct in contul asociatiei.

Cardul de locatar Bioframe
Cardul Bioframe

Bioframe emite cardul de locatar personalizat si unic pentru fiecare apartament. Cu acestea puteți sa va prezentați la procesatorii de plati pentru a plati întreținerea astfel banii vor intra direct in contul asociației. Acești procesatori de plati ii găsim in tot orașul. Ei sunt prezenți de obicei in magazinele de bloc de tip ABC, papetarii sau in marile magazine. Utilizând cardul nu mai aveți nevoie de nota de plata. Cardul este oferit gratuit si nu este perceput nici un fel de comision pentru folosirea lui. Singurele comisioane sunt cele ale procesatorilor de plati.

Cardul este comod de purtat, îl puteți scana si in aplicațiile pentru carduri virtuale pe telefon. Ce trebuie sa faceți pentru a plati întreținerea la bloc folosind cardul de locatar Bioframe. Va prezentați la unul din procesatorii de plati Un-Doi sau PayPoint prezentați codul unic la operator si astfel sunteți identificat. Comunicați suma, dați banii, operatorul va emite o chitanta. O puteți păstra împreuna cu nota de plata. Le puneți păstra împreuna la dosarul personal.

In cazul asociatiilor de proprietari platile prin procesatorii de plati au o particularitete aparte si nemaintalnita in nici o alta situatie de intermediere in plati. Se stie ca in cazul platilor cu cardul sau prin procesatori, comisionul este suportat de furnizorul de servicii pentru care se face plata. Nu si in cazul asociatiilor de proprietari. Asociatia de proprietari este in cazul nostru si furnizor si client. Asociatia sunteti dvs. In practica se aplica aceleasi protocoale ca si in oricare situatie doar ca furniorul va primi o factura de comisioane pe care ulterior administratorul o va impartii conform legii pe nota dvs de plata a lunii urmatoare.

[poll id=”2″]

Citeste si ...

error: Continutul este protejat !!!