Plata intretinerii prin Pago

Plata intretinerii prin Pago

Pago este un procesator de plati. Softul dezvoltat de Pago se adresează oricărui tip de utilizator si oferă o conectivitate intre platformele furnizorilor de utilități si client. Lista colaboratorilor este una destul de completa, aproape ca nu exista furnizor care sa nu fie prezent si pe platforma Pago. La fel se întâmpla si cu furnizorul de servicii XiSoft al căror program este conectat cu Pago, facilitând plata întreținerii.

BlocManagerNET oferă conectivitate si simplitate in modul de plata al întreținerii. Este un program de administrare complex care print-o platforma on line pune la dispoziție locatarului acces la toata informația contabila a asociației de proprietari. Inclusiv plata cu cardul sau prin  procesator de plati.

Plata întreținerii prin Pago se poate efectua cu un singur click. Pentru aproape orice factura de utilități. Tot ce trebuie sa faci este sa va introduceți furnizorii de utilități la care sunteți racordați. Prin intermediul aplicației puteți face plata tuturor cu o singura apăsare de buton. Mai departe Pago se va ocupa de tot.

Începând cu 10 mai 2019 dezvoltatorul de soft pentru asociatii de proprietăți firma XiSoft a implementat si aceasta obține de plata prin aplicația Pago. Odată introdus codul unic de locatar care va este afișat pe nota de plata. Prin intermediul aplicației veți putea gestiona si achita datoriile către asociația de proprietari din care faceți parte.

Ce trebuie sa stim cand platim la un procesator de plati, mai ales la plata intretinerii prin Pago

Plata întreținerii prin Pago este un serviciu oferit clienților fara costuri suplimentare, atat din partea Pago cat si XiSoft. Comisionarea însă vine din tranzacția cu cardul si este de 0,9% din valoarea tranzacționata. Întrucât este vorba de o tranzacție cu cardul. Este un caz specific pentru asociațiile de proprietari. Vorbim de furnizor si client in numele acelorași persoane. Asociatia sunteți dumneavoastră. Si este bine de menționat acest aspect întrucât face parte din drepturile proprietarilor de condominii.

In cazul altor furnizori de utilități sau servicii la plățile cu cardul clientul nu are nici un comision deoarece comisionul este suportat de furnizor. In cazul asociației este cam același lucru doar ca furnizorul este asociația. Cine este Asociatia? Asociatia sunteți dumneavoastră. Deci administratorul va procesa o factura de comisioane care vine detailata pe fiecare tranzacție in parte. Acestuia nu ii rămâne altceva de facut decât sa distribuie pe lista de plata comisionul pentru fiecare plătitor in parte așa cum a optat fiecare locatar. Cei care nu optează pentru plata întreținerii prin Pago sau prin procesator de plati nu va avea nici o cheltuiala suplimentara fata de ceilalți membrii ai asociației care au optat sa plătească astfel. Totul este facultativ si la vedere. 

[poll id=”6″]

[poll id=”7″]

Citeste si ...

Plata intretinerii prin Pago

Plata intretinerii prin Pago BlocManagerNET oferă conectivitate si simplitate in modul de plata al întreținerii. Este un program de administrare

Citeste »
error: Continutul este protejat !!!