Managerul de proprietate

 Managerul de proprietate, este persoana responsabila cu buna functionare si intretinere a unui obiectiv, acesta poate fi un imobil de locuit, o cladire, o institutie s.a.m.d. Rolul lui este unul esential deoarece are cunostinte solide realiste si ancorate la realitate despre toate domeniile de la electric la IT, gradinarit, structuri, instalatii, ascensoare, aceste cunostinte nu trebuiesc sa fie profesionale (acreditate) dar ele trebuiesc sa fie bine aprofundate astfel incat sa poate fi gestionate corespunzator iar eventualele reparatii interventii sa fie cotate la o valoare realista de piata.

De ce sa ai un manager de proprietate?

Managerul va indeplini toate sarcinile de serviciu specifice locului de munca. Mentine proprietatea la standardele de constructie, le imbunatateste permanent, mentine o relatie de amicitie cu proprietarii de cladiri, spatii, imobile, calcluleaza costuri, evalueaza situatii, mentine o relatie deschisa si corecta cu autoritatile locale implicit cu departamentele tehnice ale orasului, are informatii si le transmite mai departe proprietarilor, eventualele restrictii, intreruperi de utilitati, explicand situatiile, amelioreaza conflicte, previne, solutioneaza plangeri si aplica regulamentele de ordine interioara, inspecteaza unitatile, receptioneaza si pune in functiune lucrari, raspunde la situatii de urgenta.

Colecteaza debite

 Pregateste bugete anuale de cheltuieli, colecteaza debitele restante conform legislatiei in vigoare, intocmenste rapoarte, colecteaza si analizeaza datele din teren, urmareste tendinte. Mentine calitatea serviciilor de curatenie prin activitati de control ale personalului de curatenie si intretinere din subordine, organizeaza si tine interviurile pentru angajare, angajeaza personal conform atributiunilor trasate.

Economisire

Sunt sanse mari ca pe termen lung sa va economiseasca bani.

     Poate fi considerat prietenul dvs care va da un sfat.

     Cunoaste legislatia.

Oferta transparenta

  Ofera transparenta cheltuilelilor, pune la dispozitie interfata on line de cheltuilei si posibilitati de plata diverse.

error: Continutul este protejat !!!