Viziune fata de managementul asociatiilor de proprietari.

     Ce faci LUCACI? ai devenit un fel de ghimpe in coasta, colegii de breasla nu te inghit, incepi sa devi insuportabil prezenta ta incomodeaza, s.a.m.d. Zic bine asa este o simt nu sunt planta dar in sufletul meu rmane idealul, visul, viziunea. Nu sunt un om rau nu vreau nimic altceva decat sa tin stacheta acolo sus unde am dus-o. Am avut curaj si am facut lucruri pe care altii nu au avut curajul sa le faca. Am dat-o in bara de multe ori, dar am mers mai departe mi-am asumat greselile dar stiu si pot sa o spun cu mana pe inima ca intotdeuna m-am gandit la interesul comun.

     Acum sa revin la ce imi spune furtuna din creier, cred ca stiu cum ar trebui sa fie bine la nivel local legat de asociatiile de proprietari. Doar uniti si cu un scop comun vom putea sa facem ceva pentru comunitatile pe care le reprezentam. Organiztiile de cartier ar trebui sa existe in care sunt implicati administratorii existenti pe acea zona. Toti cu un scop comun. Un sediu central in care sa existe sitemul informatic. De aici persoane angajate vor opera si vor impartii toate cheltuielile conform legislatiei in vigoare. Managerul de proprietate (Administratorul) va urmari si propune spre corectare situatii asa cum s-au votat sau impus specific pe asociatia din care face parte. La sediul actual al asociatiilor de proprietari va exista doar arhiva si casieria. Toate casieriile vor avea acelasi mod de lucru aceleasi proceduri de incasare emitere chitante protocol de gestionare a numerarului cu seif, depunere la banca pe baza unui card de depunere in ziua casieriei. Fluxul de numerar va avea un protocol bine definit. Acest birou unic va avea angajat un cenzor (contabil) acesta va verifica punea in aplicare si corectitudinea repartizarilor inregistrarilor contabile asa cum zice legea, jurist acest va verifica corectitudinea desfasurarii adunarilor generale, corectitudinea intocmirii proceselor verbale ale AGA, CE, s.a.m.d tot ce inseamna proceduri si acte care au legatura cu justitia.

     Managerii de proprietate (administratorii asociatiilor existente) vor fi cei care transmit si pun in practica deciziile legal consimtite si urmaresc indeaproape asa cum le sunt enumerate in atributiunile impuse de lege toate aspectele ce cuprind aceasta meserie.

     De ce birou unic: pentru ca o buna parte din munca de birou va fi preluata de acest birou se va separa activitatea, managerul va putea colecta informatiile din teren mai bine si mai eficient, va avea un timp mai mare pentru a se dedica acestor activitati. Aici in acest birou unic zonal pentru ca acesta va fi definit pe o zona se vor intalni toti managerii care cu scop comun vor gestiona impreuna mai eficient un cartier, un condominiu problemele aparute pe zona lor.

     Ce parere aveti despre cele sus expuse? Nu ezitati sa va spuneti parerea intr-un comentariu.

     Va multumesc.

Citeste si ...

error: Continutul este protejat !!!