Nota plata asociatie proprietari

Nota de plata

Un element indispensabil intr-o asociatie de proprietari este nota de plata. In ea se regasesc tansparent toate cheltuielile asociatiei de proprietari. Ea ar trebui sa fie pusa la dispozitie membrilor asociatiei fie electronic, fie fizic.

Nota de plata ajuta locatarul sa identifice usor consumurile avute in luna de cheltuiala, sa verifice usor preturile aplicate la formulele de calcul si alte moduri de repartizare si imparteala a cheltuielilor.

Ce beneficii aduce nota de plata

Nota plata asociatie proprietari, ofera mult mai multa informatie si foarte detaliat fata de ce se vede pe Lista de plata. Pe lista de plata unele cheltuieli sunt grupate pe o singura coloana. De exemplu la rubrica diverse pot fi adunate o categorie de cheltuieli care sunt impartite pe acelasi tip de consumator. In plus fata de afisarile si modul de repartizare a cheltuielilor, pe nota de plata apar unitatile de masura, preturile unitare. Pe nota de plata mai pot fi tiparite si elemente conexe. Acestea ajuta atat administratorul cat si locatarul. 

Un alt element prezent pe nota de plata este codul de client. Asta doar in cazul in care administratorul a activat aceasta functie din softul informatic. Codul de client te ajuta sa imperechezi de exemplu aplicatia Pago cu contul de locatar. Astfel vei putea plati intretinerea prin procesatorul Pago. Un cod de bare mai poate fi tiparit pe aceasta nota de plata.

Este esential si ajuta foarte mult mai ales persoanele care nu sunt „cu tehnologia”. Codul de bara este folositor la alti doi operatori de plati. Un-doi centru de plati si PayPoint. Locatarul se prezinta cu nota de plata la acestia si prin simpla scanare a codului prezent pe nota de plata este identificat ca si locatar al asociatiei de proprietari „X” si astfel poate plati intretinerea. O chitanta va fi eliberata in acest sens. Avantajul consta si in faptul ca acesti operatori sunt prezenti in locatii multiple si plata intretinerii se poate face intr-un interval orar foarte larg.

[poll id=”4″]

Citeste si ...

error: Continutul este protejat !!!